Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tankar med...
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: September, 2017
Sep 28, 2017

Veckans färgglada och pratglada avsnitt gästas av modedesignern och dragshowartisten Lars-Åke Wilhelmsson a.k.a Babsan! Han berättar om sin favoritporr och urspårade fester med lokala mekaniker i Furuvik, om sexupplevelser som Babsan och om vad han gör med snoppen när han jobbar. Vi får också reda på saker om Christer Lindarws enorma dase och Lars-Åkes syn på att byta kön och erfarenhet av att ta droger. Vad hände i logen som chockade Oscar Zia? Lars-Åke berättar om sina två KK’s och hur många han legat med. Vad tjänar Lars-Åke? Det och mycket mycket mer, missa inte!

 

Sep 21, 2017

Daniel Redgert intervjuar litteratur- och danskritikern Horace Engdahl. Horace sågar titeln till Daniels debutbok och verkar sjukt tveksam om att vilja läsa boken. Kan verkligen Horace prata ryska som han påstår? Han berättar om sitt uppbrott med ex-frun och om kärleken till sin nuvarande flickvän. Horace delar med sig av sina tankar om döden och berättar om sin Gunilliga sida. Vad är det som Daniel blir så rörd av? Och självklart märker han ord när Daniel ställer frågor!

Sep 14, 2017

I veckans avsnitt möter Daniel Redgert ingen mindre än före detta informationschefen för Kungliga hovet och hovmarskalken för kronprinsessan Victorias hovstat, Elisabeth Tarras-Wahlberg! De pratar om Elisabeths år som rådgivare i internationella relationer till shejken i Qatar. Vad hände med tigerkakan? Hur såg en arbetsdag ut på hovet och hur blev hon avtackad när hon sa upp sig? Hon berättar om dejting och livet som singel och vad hon hade för månadslön vid hovet. Daniel spräcker också hål på myten kring om Kungen och Prinsessan Victoria får dela flygplan!

Sep 7, 2017

Daniel möter artisten Viktor Frisk som berättar hur mycket han tar ut i lön, sin svindyra Rolex och sina bråk med Samir. Viktor Berättar om sin ADHD och hur många han har legat med. Han berättar även om hans bisexualitet och vad han tänder på hos andra. Har han haft några trekanter? Viktor ger även heta tips för att få fler följare på instagram!

1