Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed
Tankar med...
2017
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2017
Aug 17, 2017

I veckans avsnitt möter Daniel Redgert den pensionerade chefredaktören och journalisten Amelia Adamo. De pratar om hur smaklös Camilla Läckberg är och om Amelias otroliga träningsoutfit som hon har på sig i podstudion. Hon lider av sextourette och berättar om otrohet och sexlivet efter 70. Har Amelia blivit en fyllkaja efter pensionen och vilka droger har hon tagit? Skönhetsingrepp, Gunillor, mappisar och mycket mycket mer. In och lyssna!

Aug 10, 2017

Porrstjärnan Puma Swede gästar studion och får svara på Daniel Redgerts riviga frågor! Hon berättar att hon kände sig ful som ung och att hon aldrig fick killar och hur det sedan vände med första kärleken. Men hur är det med hennes relationer? Hon vill ha flera killar samtidigt och drar in vänner i sina lögner. Puman berättar om sin karriär från att framkalla bilder på Kodak i Järfälla till porrskådis i USA. Daniel frågar om vad man tjänar som porrskådis och om strupklubben Privé. Varför vill Puma Swede inte ha barn? Hur mycket sex har hon privat?

Aug 3, 2017

Daniel Redgert träffar inredaren och TV-profilen Lulu Carter och får igång henne rejält! Hon berättar hur mycket hon hatar föräldrar som inte klär sina barn, om skönhetsingrepp, känslan att stycka ett rådjur och om droger. Självklart pratar hon även om inredning och olika stilar i hemmet. Det flyger hårda ord mot landets Gunillor och kommunalkäringar. Hur ser hon på otrohet? Det bjuds även på lite smaskiga meddelanden och Tinder-konversationer.

1