Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tankar med...
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2017
Aug 31, 2017

I veckans avsnitt träffar Daniel Redgert hollywoodfrun Maria Montazami och pratar om hennes resa från Västerås till möjligheternas land USA. Är Maria en golddigger? De pratar om pengar, dyra bilar och ekonomin hos familjen Montazami. Hur ska könsrollerna i hemmet fördelas? Hur smart är Maria? Hon delar även med sig av sin enorma kärlek till väskor och berättar om det taskigaste hon gjort mot någon.

Aug 24, 2017

Daniel Redgert möter TV- och radioprogramledaren Rickard Olsson i veckans avsnitt. Han pratar friskt om pengar, löner och sin skyhöga lån. Han hatar att betala räkningar och åker hellre fyrhjuling. Rickard berättar om snuskfoton som han fått hemskickade till sig, sms med kändisar och sexlivet. Hur sjukt högt är hans hus i Nacka värderat? Vad har han för sexerfarenheter och vad hände vid bråket på Ikea?

Aug 17, 2017

I veckans avsnitt möter Daniel Redgert den pensionerade chefredaktören och journalisten Amelia Adamo. De pratar om hur smaklös Camilla Läckberg är och om Amelias otroliga träningsoutfit som hon har på sig i podstudion. Hon lider av sextourette och berättar om otrohet och sexlivet efter 70. Har Amelia blivit en fyllkaja efter pensionen och vilka droger har hon tagit? Skönhetsingrepp, Gunillor, mappisar och mycket mycket mer. In och lyssna!

Aug 10, 2017

Porrstjärnan Puma Swede gästar studion och får svara på Daniel Redgerts riviga frågor! Hon berättar att hon kände sig ful som ung och att hon aldrig fick killar och hur det sedan vände med första kärleken. Men hur är det med hennes relationer? Hon vill ha flera killar samtidigt och drar in vänner i sina lögner. Puman berättar om sin karriär från att framkalla bilder på Kodak i Järfälla till porrskådis i USA. Daniel frågar om vad man tjänar som porrskådis och om strupklubben Privé. Varför vill Puma Swede inte ha barn? Hur mycket sex har hon privat?

Aug 3, 2017

Daniel Redgert träffar inredaren och TV-profilen Lulu Carter och får igång henne rejält! Hon berättar hur mycket hon hatar föräldrar som inte klär sina barn, om skönhetsingrepp, känslan att stycka ett rådjur och om droger. Självklart pratar hon även om inredning och olika stilar i hemmet. Det flyger hårda ord mot landets Gunillor och kommunalkäringar. Hur ser hon på otrohet? Det bjuds även på lite smaskiga meddelanden och Tinder-konversationer.

1