Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tankar med...
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2017
Jul 27, 2017

Specialavsnitt! Varför då? Jo! Daniel släpper äntligen sin rykande färska bok ”Vem fan är han??”. Vanligtvis är det Daniel som ställer riviga frågor, men i veckans avsnitt är det omvända roller och Alex Schulman står för frågorna och ställer Daniel mot väggen.
Det här får ni inte missa! In och lyssna!

Jul 20, 2017

Författaren, journalisten och sexrådgivaren Katerina Janouch gästar studion och Daniel ställer mängder av frågor om sex, att ta betalt med swish och hon pratar om sin avsky kring Dagens Nyheter och sitt medverkande i Tjeckisk TV. Katerina berättar om sina utekvällar och hennes bootycalls. De pratar om penisstorlekar och den ultimata penisen. Hur utbrett är asexualitet? Det och mycket mer!

Jul 13, 2017

Journalisten Elisabet Höglund gästar studion och får svara på Daniels frågor om Almedalen, hennes nazistiska pappa och hur mycket hon tar betalt för olika uppdrag. Hon berättar om hennes låga pension och om sina svindyra cyklar och lägenheten i Spanien. Elisabet har otroligt nog överlevt en svår cancersjukdom och berättar hur det har satt sina spår, och berättar även om sin bortgångna syster. Vad anser hon om lättklädda kvinnor och har hon ett aktivt sexliv?

Jul 6, 2017

Podstudion gästas av ingen mindre än programledaren, komikern, DJn, författaren och konstnären Kakan Hermansson! Daniel frågar henne om skandalen med Audi, om hennes flickvän och om folk på SVT är avundsjuka. Är Kakan rädd för att bli överfallen? Kakan berättar om hennes hat till dejtande och hur det är att bli kallad vänsterfitta och hora. Att sockra kroppsbehåringen är en grej och hon berättar om att den bästa känslan är att öppna ugnen. Vad är hennes relation till olika mediakändisar och hur mycket pengar tjänar hon?

1