Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed
Tankar med...
2017
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: June, 2017
Jun 22, 2017

Skådespelerskan Happy Jankell kommer in i studion med utslag på brösten! Hon berättar om hur det är att hångla på inspelningar och guidar oss genom sexscener. Varför är Happy rädd för dörrar och för att åka tunnelbana? Hon läser upp sms från telefonen och pratar om sin ångest och scenskräcken. Happy berättar hur det var att växa upp med sin frånvarande pappa Torsten Flinck och har en ganska udda anledning till att hon dejtat äldre män.

Jun 15, 2017

Programledaren och journalisten Malou von Sivers berättar när hon fick sparken från tidningen Elle för att hon blev gravid, om sin vilda ungdom och hennes otrohetsaffär med sin stora grekiska kärlek. En övernaturlig händelse, tankar kring döden och varför heter hon Malou egentligen? Daniel ställer frågor om hur hon uppfostrar sina barn, om hennes syn på att de dricker alkohol och hur den egna hårda uppväxten har präglat henne som förälder. Vi får höra om rädslan för pappan och hur hon drivs av revanschlust. Funkar det att schemalägga sex och hur lagar man ett trasigt hjärta?

Jun 12, 2017

Programledaren Linda Lindorff är veckans gäst i Tankar med, och Daniel lyckas få henne att börja gråta. Det diskuteras andlighet och reinkarnation. Dessutom, vad var det egentligen för ett snuskskämt som Fröken Sverige drog under Miss universum-tävlingen i USA?

Jun 1, 2017

Låtskrivaren och artisten Benjamin Ingrosso gästar studion och pratar om sin musik, hur det var att ställa upp i melodifestivalen och hur det är att vara kort. Daniel och Benjamin djupdyker i ämnet porr och diskuterar att runka med kompisar, ställen Benjamin haft sex på och hur han gillar att komma. Han berättar också om våldet och de rejäla bråken hemma. Det och mycket, mycket mer. Missa inte!
Börja med introt så förstår ni.

1