Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tankar med...
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: May, 2017
May 25, 2017

Politikern och partiledaren Gudrun Schyman svarar på Daniels frågor om sex, löner och döden. Gudrun pratar om sitt förhållande med Jacques och om feminism i sängen. Tittar hon på porr? Vilket läppstift använder Gudrun? Daniel frågar om Gudrun är trasig och hur vore en lunch med Jimmie Åkesson? Från nakenhet till politik i veckans avsnitt!

May 18, 2017

Daniel Redgert träffar författaren och skribenten Marcus Birro och frågar om hans svajiga ekonomi, alkoholism och om hans syn på att vara kristen. Vad hände egentligen på lunchen med SD-topparna? Daniel frågar Marcus om han är en slampa och om tavlan som hänger hemma hos Alex Schulman. Marcus får helt plötsligt en sexfantasi mitt i samtalet.

May 11, 2017

Skådespelaren och artisten Regina Lund är i studion! Hon berättar om sin syn på alkohol och hur det är att bli offentligt mobbad och hotad. Regina var jagad av starfuckers och blev mobbad i media. Vad har hon för relation till alkohol idag? Regina delar med sig av sina tankar kring cancer. Avsnittet avslutas med en seans med Daniel där Regina tar upp saker ur hans liv som träffar rakt in i Daniel.

May 4, 2017

Den här veckan gästar programledaren och författaren Agneta Sjödin studion och Daniel ställer som vanligt sina riviga frågor. Vi får höra hennes egna ord om vad som hände när hon fick ett virus från Indonesien och rusades i smärtor till akuten. Hon berättar också vad hon tycker om Majas pappa, Niklas Strömstedt samt delar med sig om insikter och sin syn på livet.

1