Info

Tankar med...

PR-geniet Daniel Redgert intervjuar soliga kändisar varje torsdag.
RSS Feed Subscribe in Apple Podcasts
Tankar med...
2017
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2017
Apr 27, 2017

Daniel Redgert träffar chefredaktören Martina Bonnier och pratar om hennes otroliga pondus och hennes spännande arbetsliv. Daniel försöker få ur henne hur mycket hon tjänar, samtidigt som han stirrar på hennes svindyra outfit. Hur har Martina inrett sitt kontor? Behöver hon överbevisa sig som en Bonnier i 7:e generationen? Martina berättar även om vad som varit tufft för henne i livet med depression och alkoholism i familjen.

Apr 20, 2017

Daniel Redgert träffar Rikard Wolff och pratar om lammkött, pengar och Grindr. Har Rikard legat med en tjej någon gång? Han berättar om sin relation till Torsten Flinck och vad som hände på festen hos Mona Sahlin. Vi får höra om när Rikard kom ut om att vara gay och han berättar om sin syn på tresamhet och att titta på porr.

Apr 13, 2017

Daniel Redgert träffar Magdalena Ribbing där de går igenom tankar som att använda aga som uppfostran och reder ut var gränserna för vett och etikett går för Magdalena. Hon berättar om sin syn på tiggare och Daniel ställer frågor om kungafamiljen. Varför tycker Magdalena att kvinnor ska sluta vara så underlägsna? Vad har hon för syn på frieri och sexiga kläder?

Apr 6, 2017

Pratglada Bianca Ingrosso gästar studion och berättar om vilka udda ställen hon har haft sex på, bråken med mamma Pernilla och deras slagsmål i familjen. Hur mycket pengar tjänar Bianca? Hon avslöjar även varför hon absolut inte vill tappa bort sin telefon och berättar om sin breakup med Phillippe.

1